Våre tjenester

Vi leverer alt innen lyd, lys og sceneteknikk!

Senter Scene sitt mål er at du som kunde får en god opplevelse av vår tekniske leveranse. Vi tilpasser derfor alle våre leveranser etter dine ønsker og behov. Ingen jobb for liten, og heller ingen for stor. Vi etterstreber å levere i alle spekter.

Revy og teater

Produksjoner på revy- og teaterscener er vårt største felt, og det er dette vi gjør mest. Vi har lang erfaring med denne typen produksjoner til både profesjonelle aktører og amatørteater.

Senter Scene kan bistå med alt fra komplett leveranse til en stor teaterproduksjon der vi stiller med mannskap, utstyr og prosjektledelse, til hjelp med å finjustere de siste småting med profesjonelle teknikere på deres eget eller leid utstyr. Uansett hva dere skulle ønske hjelp til står Senter Scene klare med hyggelige, imøtekommende og løsningsorienterte mennesker til å gjøre alt som skal til for at dere skal lykkes med deres prosjekt.

Konsert, festival og turné

Senter Scene innehar også også bred erfaring med konserter i både stor og liten skala. Vi tilbyr samtlige tjenester innenfor dette spektere, være seg lyd- og lysutstyr, scene, backline og ikke minst planlegging og prosjektledelse. God planlegging er nøkkelen til suksess i absolutt alle produksjoner.

I tillegg til små og store enkeltkonserter har Senter Scene erfaring med landsdekkende turnéer i alle størrelser. Vi skreddersyr utstyrspakker og mannskap av ypperste kvalitet og våre teknikere står parat til å bidra i deres turné.

Ta kontakt med oss på et tidlig stadium for å sikre deg best mulig konsertopplevelse for publikum, artister og arrangør. Kontakten med oss er naturlig nok helt uforpliktende.

Event og konferanse

Når ditt firma skal arrangere en konferanse eller et event kan vi i Senter Scene hjelpe deg med en vellykket teknisk produksjon. Vårt mål er at dine gjester skal sitte igjen med en magisk og uforglemmelig opplevelse. Vi gjør det lille ekstra for et godt resultat.

Senter Scene har lang erfaring fra en rekke eventer og konferanser. Vi forstår hvor viktig ditt arrangement er for deg og med våre løsningsorienterte prosjektledere og teknikere kan du føle deg trygg på at vi strekker oss langt for at ditt arrangement blir en suksess.

Vi leverer alt nødvendig lyd-, lys- scene- og bildeutstyr til ditt arrangement. Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat om dine ønsker.

Teknikertjenester

Vi hjelper deg mer enn gjerne om du skulle ønske en av våre dyktige teknikere.

Senter Scene er eid av, og drives av tre hyggelige teknikere med varierende og bred kompetanse innenfor de scenetekniske fagene. Vi har også et stort kontaktnettverk som strekker seg over store deler av sør- og østlandet, slik at vi til enhver tid kan stille med den kompetansen dere skulle trenge i deres produksjon.

Vi lover å stille med en dyktig og velegnet lydtekniker, lystekniker, backlinetekniker, rigger, scenemester eller prosjektleder skreddersydd til deres arrangement.